Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bylo to zcela nerozhodné. Kdo má rád stejné kecy od pana Babiše, tak mu to vyhrál. Kdo je věcný, tak boduje u Pavla. Ale opravdu Terezie to zvládla na jedničku s hvězdičkou.

0 0
možnosti

Přání otcem myšlenky. Byl spíše trapný a příliš agresivní. Blábolil věci, které se navzájem vylučovaly, stal se ještě více nedůvěryhodným a nepevným v názorech.

0 0
možnosti
Foto

Pane Beránku, a už jste byl dnes u pokladny na nádraží, abyste jim tam všem sdělil, že dneska vlakem nikam nejedete...?

3 2
možnosti
Foto

Myslíte si, že to je vtipná reakce? Spousta lidí se veřejně hlásí k fanouškům jednoho či druhého kandidáta a já jsem jenom napsal svůj názor, jak jsem viděl nedělní debatu na České televizi s tím, že jsem na závěr konstatoval, že prostě ani jeden z nic není pro mne ten pravý ořechový a že z hlediska vyššího principu mravního se druhého kola nemíním zúčastnit. Nic víc. Nic míň. Ale chápu vaši potřebu si do mne kopnout...

3 0
možnosti
Foto

Výborné. Dávám karmu.

3 4
možnosti
Foto

Děkuji za pozitivní hodnocení mezi tou spoustou dehonestujících komentářů. Je smutné, jak je ta společnost nezdravě polarizována. Nerozhodují volební programy ale marketingové týmy a hlavně média. No a většina voličů volí emočně nikoli rozumem

1 0
možnosti

Nějak jsem z příspěvku nepochopil v čem tedy Babiš v neděli vyhrál a proč by to najednou mělo být o prsa? Jestli totiž diplomat Babiš v debatě někoho svým chaoticky ukňouraným výstupem přesvědčil, tak leda v tom, že mu to žádný nerozhodný volič s alespoň půlkou mozku nemůže v žádném případě hodit. Jeho skalní voliče však nepřesvědčí nic. To jsou ztracení lidé s úzkoprofilovým viděním světa.

6 1
možnosti
Foto

Co se týče těch skalních v tom máte pravdu. Ti mají jasno dávno. Babiš to v Brně vystihl poměrně přesně: "Kdyby na českého prezidenta kandidoval Babiš a Putin, tak odpůrci klidně zvolí Putina"

3 1
možnosti

Kolik vám Anofert zaplatil za takový článek ? Vítězem rozhodně není Babiš, ten se jen ztrapnil.

2 3
možnosti
Foto

Nevím, budu se muset podívat na transparentní účet ;-D

2 0
možnosti

Ano zvláště výrokem že by neposlal naši armádu na pomoc napadeným spojencům Andrej vyloženě zabodoval :-).

2 0
možnosti

"V neděli jsem strávil u televize prakticky celý den" ... to bude tím. Je potřeba jít jednou denně na vzduch, jinak se člověku zavaří hlava.

3 0
možnosti

I blbec muže mít občas pravdu

1 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik