Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A36d18a70m 38M82a17l43ý

23. 1. 2023 8:41

Babišovi jde o lidi. Přesněji jde mu o sebe samého. Nikdo jiný ho nezajímá, na nikom jiném mu nezáleží. I svou rodinu hodí přes palubu pro pár drobných. To je pane vítěz. A všichni ostatní, celá republika jsou ti prohrávající. To chceme? Ani omylem!

43 4
možnosti
ZJ

.... No - skutečně nejsmutnější je na tom to, že třiatřicet let po revoluci jsme nuceni zvolit na roli prezidenta buď komunistického rozvědčíka, nebo prokázaného komunistického estébáka :-P!! Který asi z těch komunistických ,,premiantů " více, či méně zvedal ruce na těch jejich ,,sjezdech" pro takové ,,hvězdy", ze kterých jsme si my ,,bezpartijní" dělali jenom srandu , jako byl Husák. Bilak, Štrougal, Colotka, Kapek. Štěpán a mnoho dalších :-P:-P!! Třiatřicet let po revoluci mám dělat soudce, který z těch dvou ,,prominentů " má být za týden prezidentem??Věru - to jsme za tu dobu vychovali ,,celebrity":-/!

7 13
možnosti
DR

Přesně řečeno. R^

2 4
možnosti
JP

AB se stal vítězem v očích skalních fandů nebo těch, kteří dají na povrchní dojmy bez kritické reflexe odpovědí účastníků. Z lidského hlediska AB potvrdil svou příslušnost k živočichu měňavkovitého typu, možná měňavce střevní.

21 1
možnosti
Foto

Jan Graubner "praktikoval" mši...zcela novátorský výraz jedince, který si - pro sichr - dává do kapsy sošku Jezulátka. Ví pan Babiš, co je to mše?

A až se stane hlavou státu, poruší jednotu NATO.

Opravdu - skvělé vítězství.

36 3
možnosti
MV

Jj, praktikoval... dobrej start do debaty. Taky jsem se pousmál.

9 0
možnosti
Foto

Babišovi se předhazuje prohlášení o nechání ve štychu spojence v NATO v případě jeho napadení. Je to stejné, jako kdyby někdo silnější napadl kamaráda a sám bych mu nepomohl. Takové chování zanechá ve svědomí trvalou jizvu. Dalo by se to ospravedlnit jen v případě, pokud by přítel toho druhého provokoval a o napadení si koledoval.

0 15
možnosti
PJ

Pane Bicera fakt toho nechte, nic se mu nepředhazuje, řekl to sám o své vůli a asi třikrát to zopakoval, teď už to Prchal žehlí na Twiteru. Chceme za prezidenta Jekotu, Blekotu a Mekotu v jedné osobě?

21 1
možnosti
MB

;V životě mne zajímá spousta témat. Třeba - Co je obsahem pojmu "Zadarmo"? Doposud mi nikdo neodpověděl... Podobně - Může si špatný člověk zlepšit reputaci - třeba vyhraným soudem? Blbec, neustále a radiálně měnit názory? Napomáhat k mýcení církve a následně obkličovat kostely? Něco vyhlásit ráno a hned večer to popřít? Odpověď - Může, děje se. Totálně opovržlivý člověk, mazač chlebů. Jíst se to nedá. Jistě, rozmazávat ano. O co mu jde? Nejde o moc - pouze o tu moc ... Já volám to své - Pomóóc. Zadarmo drahý :-)

9 1
možnosti
LH

Napomáhat k mýcení církve a následně obkličovat kostely? To platí pro oba kandidáty...? Nebo jen pro démona 😋

2 3
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,49
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik