Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J56o90s40e80f 22B19á53r95t68a

14. 2. 2023 21:35

Fakt musíme všechno vědět?

0 0
možnosti

Stejně jako se ptáte Jankta, tak se ptám i Vás, Beránku. Proč nám to sdělujete? Proč s tím obtěžujete? Jste opravdu tak zoufalý, že na to musíte reagovat blogem a nedokážete zprávu přejít bez povšimnutí, když je Vám to tak moc jedno?

Rv

2 4
možnosti

Tenhle blog si přečetlo 1000+ čtenářů. Nemyslím si, že by se všichni cítili obtěžováni. Já teda určitě ne a stejně, jako pana Beránka, mě zajímají další souvislosti.

4 0
možnosti

Jurečka včera přiznal, že má v plánu sáhnout na vyšší penze už teď v červnu. Docela by mě zajímalo, co na to pseudopravicová ODS.

1 0
možnosti
Foto

Mě by zase docela zajímalo, jak to myslíte? Jako že ODS bude proti?

0 1
možnosti
Foto

Vaše vyznání své sexuální orientace by se možná hodilo více do nějaké seznamky.

2 1
možnosti

..... sem budu chodit,- tady je čurina na "ostří nože";-D!,- žehličky, hodní komanči - zlí komanči, nenažraní penzisti ..... á propos, k tématu, viz titulek,- máte jednoznačně můj respekt a podporu!

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Tak učitelé takové věci nejspíš neŕeší. Naopak mi přijde, že nejvíce to zde v diskusích řeší nudící se důchodkyně a servírky v prázdných lokálech. :-)

4 2
možnosti
Foto

Můj respekt mít nebudete, kdybyste byl heterosexuál na druhou. Vy si zasloužíte spíš opovržení.:-/

5 8
možnosti
Foto

Na svůj postoj vyjádřený první větou máte právo, které jiným upíráte. Druhá věta je zevšeobecňující a na to Bible svatá radí - nesuď, abys sám nebyl souzen. :-P

5 2
možnosti
Foto

Systém vyplacení důchodů nebude nikdy spravedlivý z jednoho prostého důvodů, že každému je D vyplácen po jinou dobu, někdo umře den poté, co získal nárok, jiný může dostávat důchod 30 let. Spravedlivé by bylo, kdyby člověk mohl vyčerpat částku, kterou předtím "naspořil" odvody. Místo spravedlnosti mluvme raději o přiměřenosti. Pak je otázkou, jak zvýšit ty spodní důchody, aby lidé měli kde bydlet a neumírali hlady. Jsem pro přiměřené snížení těch horních a také snížení nadprůměrných platů státních zaměstnanců.

0 0
možnosti

Tak kdyby důchodci dostávali jen to co si tzv. naspořili, asi by se hodně divili.

0 0
možnosti

Tak aby bylo jasno, nejste jen bílý heterosexuál. Komentářem ke co fotbalisty jste podal další rozměr vašeho uvažování.

7 0
možnosti
Foto

Schopní a poctiví jsou znevýhodněni už při výpočtu jejich prvního důchodu a pak to pokračuje až do toho posledního.

3 0
možnosti

Nechci to brát paušálně, ale mnozí z těch, kteří mohli mít větší výpočet důchodu byli odsunuti těmi se stranickými knížkami..

Možná o tom také něco víte.

3 1
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 19,23
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik