Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, Vy máte proč poděkovat.

4 10
možnosti
MV

Díval jsem se. Nic se nezměnilo. Vám a dalším diskuze dvou egoistu a nabobů sedla, mně oba pouze potvrdila, co si o těch dvou na základě jejich výstupů myslím.

8 12
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 12
možnosti
Foto

Děkuji za váš názor se kterým ovšem ppřímo bytostně nesouhlasím. Moderátorku Tománkovou považuji za nejlepší moderátorku i v konkurenci s moderátory. I včera to zvládla víc než dobře. Klobouk dolů a

8 3
možnosti
Foto

Děkuji za nabídku.

Dívat se nebudu, těch mnoho let mi bohatě stačilo.

Ti dva, kteří se před 25 lety hádali v televizi a nadávali si do podvodníků a gaunerů, si posléze po skončení přensou padli do náruče. Ti dva, kteří tzv. opoziční smlouvou navždy pohřbili víru ve férovou politiku, když si prostě rozdělili moc ve státě. Ti dva, kteří po odchodu ze svých mateřských stran je odkopli jako již zbytečný přežitek. Ti dva, z nichž ego stříká na všechny strany.

Jediné, co je pozitivní, že už nijak neovlivňují současnou epochu.

18 14
možnosti
Foto

Oni i současnost ovlivnili. A nemálo, ba až zásadně. Proklínaná ,,opoziční smlouva" byla z nouze cnost, neb volby TEHDY skončili patem, TUDÍŽ BY BYL PROBLÉM SE SESTAVENÍM VLÁDY, KTERÁ BY ZÍSKAL DŮVĚRU

9 0
možnosti
JR

J22a80n 67R22á58ž

18. 11. 2023 19:01

Ač nejsem skalním fandou ani Klause, ani Zemana tak konstatuji, že oba když byli ve funkci předsedy vlády, byli charismatické osobnosti respektované i svými oponenty .To že byli autoritativní bylo jen pro výkon jejich funkce předností a jejich vlády tak nebyly sbírkou neřízených a navzájem nekompaktních sólistů, jak můžeme pozorovat u vlády dnešní a také se neprojevovali jako hulváti, což je typický povahový rys Babiše.

PS. S odstupem času si uvědomuji, že řídit vládu v časech krize a chaosu může jen politik s osobními vlastnostmi podobný Klausovi. Takže jen doufám, že se někdo takový vynoří na politické výsluní stejně, jako se do té doby neznámý Klaus vynořil v roce 1990.

10 3
možnosti
JL

Pane Razi. To vas P.S. me uplne dorazilo. Jeste cekat na podobneho Uchvatne. Jsem stasten, ze jsem za morem a ve veku, kdy se toho nedockam. Uzasne......??!!

2 2
možnosti
Foto

Chytří staří pánové. Občerstvili mě.

16 8
možnosti
Foto

Chytrost se neodpouští

16 2
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik