Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tuto debatu jsem náhodou, ze záznamu, zhlédla, a protože politice se snažím vyhýbat, sledovala jsem více formu než obsah - a musím konstatovat, že byla radost je všechny poslouchat. Je fakt důležité, dle mého názoru, aby politik nepoužíval fráze, ale říkal to, co si opravdu myslí. Dělali to tak zatím všichni bývalí čeští prezidenti. Zeman sice až tak, že si nadělal hodně nepřátel, ale byl a stále je i kvůli svojí upřímnosti velkou osobností. Současný prezident - no nevím... Člověku prostě musíme jeho slova věřit, ať jsou jakákoliv, jinak si ho nemůžeme vážit.

10 7
možnosti
LS

Náhodou, jistě

3 2
možnosti
JL

Oběma pánům se jejich svět zhroutil a už jim nezbývá nic jiného než poskytovat nevyžádané rady.

16 12
možnosti
JP

J94a91n 83P65a52v67l28í42k

18. 11. 2023 21:09

Já děkovat tomu bulvárnímu kanálu nemusím, nemusím ani nechci ho sledovat stejně jako ty dva politické zombie, kteří ve svém pozdním působení popřeli vše, co kdy udělali pozitivního.

11 10
možnosti
PC

Debatu jsem sledoval - byla zajímavá a pro mnohé jistě poučná, navíc prezentující nesporně vysokou inteligenci obou pánů.

Bohužel však nelze pominout fakt, že i tito dva pánové mají svůj podíl na neblahém polistopadovém vývoji.

9 1
možnosti
Foto

Trefně se o panu Zemanovi vyjádřil nedávno zesnulý kníže.

Řekl něco v tom smyslu, že Zeman, co je na suchu, je někdo jiný. Předtím byl závislák q ztratil zábrany.

5 5
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že se říká "o mrtvých jen dobré", tak raději jen no comment. Nicméně je zajímavé sledovat jeho názory a postoje v toku času. Konec konců on sám svého času řekl, že "jen blbec nemění své názory"

3 0
možnosti
JZ

J75a95n 42Z31i59e25g73l14e13r

18. 11. 2023 20:44

Miloš Zeman je hlavně alkoholická troska, čínský a rusácký poskok. Má na krku privatizační skandály, viz Sokolovská uhelná. To, že přivedl na Hrad kreatury Mynáře a Nejedlého, bylo vlastizradou a kolaborací.

13 13
možnosti
Foto

Vy abyste si ta ústa neušpinil. To děláte z občanské povinnosti, nebo jsou jiné bonusy?

17 12
možnosti
JL

Vite pane Jiří Beráneku, musi vas trosku poopravit. Ti dva, kdyz byli souperi o premierstvi a meli by diskutovat na vase zalibeni, pak nemame politickou arenu, ale mame kinosal s idioty. Oni by to vse vedli.

Dnes mohou oba pouzivat i prekreslenou skutecnost a projde jim to. Jen znalost publika (a zapometlivost vase) je je take proti kecani o nicem. Jeich cas jiz odletel a jen se mohou s usmevem nekde za rohem povidat. Doporucoval bych jim jit na "kaficko", nebo taky neco lepsiho, do kavarny Slavie na rohu Narodni tridy a nabrezi, kde sedavali nasi umelci Svatopluk Cech a pan Jarda Vrclicky. Ti si povidali o necem jinem, prekrasnem. A take hasterili se, kdo to napsal lepe.

To bych tem dvema doporucoval osobne. Bez televize jen tak mezi sebou. Ten diskuzni namet tech dvou drivejsich umelcu mohou nechat stranou. Dnes je modernejsi se na to divat a necist v basnicce.ci povidce.

2 4
možnosti
Foto

Víte pane Limo, já jsem naopak vděčný TV Prima, že toto setkání bývalých prezidentů a předsedů ODS a ČSSD umožnila. Na to by ČT neměla odvahu ani chuť. Co se týče té kavárny Slavie, zapomněl jste ještě na Havla a další osobnosti. To by byla ještě zajímavější debata, kdyby se do diskuze mohl zapojit i Havel.

3 0
možnosti
RP

Není politik, který by neudělal během své vlády chyby a u obou by se jich našlo dost. Ale souhlasím s Vámi, rozhovor byl vedený moderátorkou na úrovni, zajímavý. Nemluvili zmateně, naopak i vzhledem k svému věku odpovídali na otázky Tománkove na rozdíl od některých našich vladnoucich představiteli srozumitelně .

16 3
možnosti
Foto

Děkuji vám paní Pokorná za váš příspěvek do pranice. Vidíme to stejně

1 0
možnosti
JZ

J17a26n 19Z57i32e70g84l70e22r

18. 11. 2023 19:36

Tak Vàclav Klaus i Miloš Zeman v devadesátých i přes své chyby za něco stáli. Nyní už jsou pouhými karikaturami toho, čím byli.

8 10
možnosti
Foto

Děkuji vám za komentář i za názor nicméně dovolim se zeptat, jestli jste tu debatu viděl a slyšel? Pokud ne, tak váš komentář je mimo mísu

14 0
možnosti
LS

Od vás je to jen nechutné patolízalství. Veřejně děkovat za běžný rozhovor dvou bývalých politiků, byť prezidentů....?

Nepovedený článek.

6 14
možnosti
Foto

Patolízalství? Nepovedený komentář

4 0
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik