Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Neviděl jsem, neslyšel, ti dva, co dovršili destrukci parlamentní demokracie, pro svá ega, opoziční smlouvou, mě už nezajímají a to jsem nebyl ani v sauně.. Nebo jsem přišel o něco podstatného?

3 3
možnosti
Foto

Řekl bych že ano. O nejlepší debatu nejenom na Primě. Rozhodně to pro mne nebyla ztráta času. Naopak. Hoši zrají jako víno

7 3
možnosti
LP

Jandová potrefena, čili článek účel splnil, karma!

7 4
možnosti
JZ

Václava Klause jsem respektoval v devadesátých letech, že měl na rozdíl od ostatních vizi, jak přejít od socialismu ke kapitalismu, kuponová privatizace, atd. To se mi líbilo a volil jsem ODS. On jenom neřečnil, ale dělal. To bylo v pořádku. Byly chyby, ale žádný učenec z nebe nespadl. Na druhé straně už tenkrát mi vadil Klausův odpor k restitucím, který byl chybný. Ale to byl detail.

Václav Klaus také tenkrát psal komentáře pro Deníky Bohemia. V roce 1999 napsal při příležitosti 60. výročí zahájení II. světové války, že ji začali společně Německo a Sovětský svaz přepadení Polska. Jo, tenkrát Klaus za něco stál. Pěknou neděli.

4 0
možnosti
Foto

Můj vztah vůči Vaškovi Klausů se měnil v toku času. Počínaje obdobím, kdy jsme spolu pracovali v SBČS, až do současnosti. No a teď na stará kolena mi jsou jeho současné politické názory a postoje hodně blízké. Když byl v čele ODS, tak jsem tu stranu volil. Dnešní ODS s tou Klausovou už nemá nic společného. Konec konců ani ta současná ČSSD se Zemanem

7 1
možnosti
Foto

Po přečtení Vašeho poděkování mne překonala zvědavost, zda by mne oba pánové mohli něčím pozitivním překvapit, a záznam jsem si tedy pustil.

Shledávám, že si to oba hezky užili.

Přes veškeré své výhrady k současnému způsobu vládnutí pětikoalice, nevnímám tyto pány prezidenty tak, jak sami sebe prezentují.

Nechci se vyjadřovat k problematice zelené politiky, v níž nemám dost jasno, ale signály o možném okrajování svobody bylo možné vnímat v konkrétních krocích a vyjádřeních dávno před posledními volbami a nikoliv od politiků dnes vládnoucích.

Oba na mne působili, jako by chtěli do studia přinést trochu skomírajícího světla již prchající svobody, jež je od posledních voleb v ohrožení. Reformátoři a demokraté, jimž se nepodařilo ani přes jejich veškeré úsilí uhájit špunt toho životodárného rybníka svobody, který si tolik přáli pro nás všechny zbudovat a uchovat.

8 0
možnosti
Foto

Rudé Forum .

Tolik nenávisti se vidí v málokterém médiu.

13 10
možnosti
Foto

Čekám, kdy se od těch dvou oposmluvních kumpánů dozvíme, že symboly 17. listopadu jim ukradli studenti a Václav Havel. Ale je mi jasné, že vy, jako bývalý komunista, tyto dva proruské poskoky velebíte.

12 3
možnosti
Foto

Zapomněla jste na pročínské. Společně s Bidenem.

2 3
možnosti
MB

Diky za odkaz ... vydrzel jsem to necelych deset minut, nejsem masochista. Hezky se velikani drzeli mantry 'Kdyz se nepochvalim sam, nikdo jiny to za me neudela'. Nektere to, jak jsem se docetl v diskusi, i obcerstvilo ... inu, proti gustu zadny disputat, prosle parky si taky najdou svoje konzumenty.

10 5
možnosti
JP

Tento proruský kanál nesleduji, oba pánové byli významnými osobnostmi, ale mají hlavní podíl na pošlapání ideálů sametové revoluce. Spojuje je to, že oba zradili sami sebe a stali se proruskými loutkami. Také byli a jsou ve světě bezvýznamnými politiky. Nyní si mohou vykládat co chtějí a obarvovat historii k obrazu svému.

17 5
možnosti
Foto

J14o50s53e37f 79B88á30r27t42a

18. 11. 2023 22:49

Je zajímavé sledovat rozhovor, když dotyční ví o čem mluví.

8 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 7
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik