Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To se dalo čekat. Když Pavel nerozhodl, jak by se vám líbilo, tak plnil koaliční zadání. Podle mne to bylo vcelku rozumné řešení. Pokud Ústavní soud vládní návrh zamítne pro porušení zákona, budou muset být valorizace vyplaceny v plné výši (třeba i zpětně). Pokud naopak ÚS neshledá žádné porušení zákona, stihne se projednat a odhlasovat vládní návrh, a v červnu budou vyplaceny nižší valorizace. Vše, podle práva, jak má být.

22 1
možnosti
Foto

Jenomže Beránkovi bude chybět 15 stovek na golf.;-D

6 5
možnosti
Foto

68 přečteno a 25 diskutujících - slušný výsledek. Máme docela totalitní demokracii. Teď už jen chybí, aby dostali ve všech volbách 99,99 %

5 6
možnosti
Foto

Vážně 25 diskutujících?8-o

Vy máte také dost.;-D

7 1
možnosti
PL

P19e42t28r 89L42o64r17e69n68c

15. 3. 2023 17:44

Mluvil logicky, slušně a nekonfrontačně!

Postavil se i proti růstu platů politiků.

Je férový a svůj.

- - - -

Není to nějaký beránek.

13 2
možnosti
MB

Babiš to ví, prezident i my všichni. Veřejné finance jsou neudržitelné. I soudce ÚS to ví. Nařídí státu, aby se dále zadlužoval? To si nemyslím. To může udělat pouze PS, třeba i cestou obstrukcí. ANO svou reformu předvedlo - 2 spacáky a plyšák pod hlavu. I Jiří to ví , tak si tu teda píšeme :-) ...

10 0
možnosti
Foto

Nakoupíme pár amerických pětatřicítek a co se ušetřilo na důchodcích, nám bude hlučet nad hlavou za milion na hodinu letu. Ten pocit jistoty ale za to stojí.

5 8
možnosti
Foto

Proč to podezřívání ze zadání?

Ta věc je opravdu velký problém. Na jedné straně se důchody naprosto urvaly z řetězu ekonomické reality, na straně druhé postup vládní koalice pro jejich snížení byl nesystémový a darebácký. Dostat hned jako vůbec první dokument k podpisu tohle není nic záviděníhodného.

Že to hodil na krk ÚS má svoji logiku.

12 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že to má svou logiku. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. A že to hodil na Ústavní soud je alibismus, aby z toho vyšel bez ztráty kytičky ;-)

2 14
možnosti
Foto

Když si alespoň trochu inteligentní člověk přečte to, co k této věci prohlásil pan prezident, tak musí uznat, že se zachoval naprosto správně. Ale jak říkám, musí být alespoň trochu inteligentní.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-podpis-nebo-veto-prezident-pavel-oznamuje-rozhodnuti-ohledne-duchodu-40425900#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest221_linky_v_boxiku_mobilu_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

13 6
možnosti

Zachoval se správně. Podepsal zákon, o jehož ústavnosti má pochybnosti.

2 0
možnosti
JK

J96i85ř67í 56K82o77z53á65k

15. 3. 2023 17:32

Jako obvykle. Vy prostě nezklamete! Už jste vrátil legitimaci nebo jste stále u nich?:-)

6 6
možnosti
DS

Někdo zjevně hledá cestu jak Čechy konečně naštvat. Dělení Československa nic. Sarajevský atentát nic. Sestřelení Topolánka nic. Sestřelení Nečase nic. Volba mezi dvěma rozvědčíky také nic. Pořád se hledá téma, které vyprovokuje pořádný policejní zásah, zdražuje se a osekávají důchody, a Češi pořád nic.

S takovým národem žádnou barevnou revoluci neuděláte, no fuj. A navíc si pořád drží ty férové volby bez korespondenčních lístků a s plentou, mrchy jedny.

1 7
možnosti
Foto

Jediný, kdo by naše občany dokázal pořádně naštvat, jste Vy. Jen nevím, jaká by byla reakce. :-P

5 1
možnosti
VH

Konečně máme Prezidenta a tak proč si do něj.... Zeman, to byl chlapík.Rv

11 0
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,57
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik