Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J95a49n 10Š98i92k

13. 3. 2023 16:17

Jasně, že je to za hranou. V článku na titulní straně pan Ševčík uvádí, že se na demonstraci ocitl úplnou náhodou, aby pomohl neznámému zraněnému člověku. Proto chtěl vyhledat velitele zásahu a členy antikonfliktního týmu a v přátelské atmosféře si s nimi popovídat. Při hledání najednou zpozoroval, že se nečekaně ocitl na schodech do muzea uprostřed davu zlých lidí, kteří se snažili vniknout do budovy a strhnout vlajku :-) On nic, jen byl šokován. Ach, jo. Proč se nechová jako chlap: Tak byl jsem na demonstraci a tečka a stojím si za svým. Místo toho radši jakési srandovní výmluvy o náhodě a jak se ho média snaží chudáka malého uštvat. S tímto materiálem tu naši republiku těžko vybudujeme. Hezký den

29 1
možnosti
RJ

Pane Šiku, cit: na demonstraci se ocitl náhodou aby pomohl zraněnému člověku? To je vaše interpretace toho co opravdu řekl?

Poslední větu snad ani komentovat nebudu, vy "budovateli".:-)

5 1
možnosti
RJ

Úplně upřímně pane Beránku. Pana Ševčíka dost nesnáším, ne kvůli jeho názorům, byť s nimi nesouhlasím ale kvůli jeho osobě, nebo osobnosti chcete-li. Měl jsem s ním pracovně co do činění na půdě tehdejšího Liberálního institutu a tak sebestředného a arogantního hulváta jsem nezažil.

Ohledně "akademických svobod" a vůbec situace na vysokých a nejen vysokých školách se dostáváme na úroveň "vyspělého západu". Tedy pokud máš nepohodlné názory, budeš odejit. A dle názoru i zde na blogu přítomných můžeš být ještě rád, že tě nezavřeme, pěkně po liberálně demokraticku.

7 2
možnosti
RK

S první půlkou souhlas, také mám zkušenost. Jinak není dehonestován za názory, ale za své chování. Mimochodem řvát na pódiu, že Fiala je hňup, tak se akademik opravdu nechová. Existuje etický kodex univerzity a ten to individum soustavně porušuje.

7 2
možnosti

I vy jeden novodobý disidente!:-)

13 1
možnosti
JZ

Žádnou štvanici na Ševčíka nepozoruji. Odstoupit z funkce děkana by měl co nejdříve. Požádali jej o to rektor VŠE Petr Dvořák a studenti této školy.

14 4
možnosti
Foto

Nejde přece o demonstraci,tam ať si chodi a plka kdo chce.Jde o incident, který se stal po ukončení demonstrace.Pokus se ten Váš docent pohybuje v davu lůzy,kteří útočí na muzeum je to opravdu dost problém...na budovu útočila jen nejvíce radikální část zdivočelých demonstrantů.Ti ostatní šli v klidu domů.Dost jich ty bláboly poslouchat do konce ani nevydrželo poslouchat....

14 3
možnosti
Foto

Aha, takže stále budete blábolit o lůze a o nějakých útocích na budovu, které nikdo neviděl, ale jen se o nich píše. Jste odporná figurka.

4 10
možnosti
EH

Včera jsem se dočetla, že pan Ševčík nemá právo prosazovat své názory, protože je placený z peněz lidí s opačnými názory.

Pak bychom měli vyhodit všechny politiky, popřípadě každý si bude platit toho svého. :-)

9 6
možnosti
RK

A kde jste se to dočetla?

1 1
možnosti
Foto

Dobrá paměť připomene, že nejde o nic zase tak moc zvláštního.

1 2
možnosti
Foto

Ševčík v neděli řekl, že na demonstraci nevystupoval a fotky na sociálních sítí zachycující Ševčíka na demonstranci a v davu pčed budovou Náodního muzea a jak se pere s Policií ČR jsou fotomontáže. Ty jeho maléry, které jej provázejí, jako jízda na maják po dálnici, kdy tvrdil, že vezl nemocnou osobu, teď opět doprovázel nemocnou osobu, zlehčoval veřejně covid, postavil se veřejně na stranu Ruska. Všechno není pravda, jde o mediální hon na chudáka malého.

20 2
možnosti
Foto

Ať odejde, ani pes po něm neštěkne a bude klid...

10 13
možnosti
Foto

Abyste měl klid na práci?

9 3
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,46
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik