Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě pane autore chybělo dodat od Kryla : Beránka vlku se zachtělo;-)

4 0
možnosti
JN

J75a54n 67N71o84v58á93k

28. 1. 2023 18:06

Podle Vašich starších blogů bych řekl, že moc v klidu nejste.

5 3
možnosti
Foto

Mohu vás ujistit, že jsem v naprostém klidu. Silné emoce jsem ovšem cítil odpoledne, když Hradec nečekaně zvítězil ve Štruncových sadech. Pozitivní emoce.

2 0
možnosti
VS

A to ZLO je pro vas jmenovite kdo?? To je dost z vaseho textu nejasne.

2 1
možnosti

Překvapivě se netančí jen v Praze a Středočeském kraji, ale téměř ve všech okresech ČR, kromě těch tradičně profláklých "okresů na severu", které vždy naskočí na populistické kecy.:-)

9 6
možnosti
AT

Jojo, severní Čechy, severní Morava a překvapivě i Přerov. Teď hluboce přemýšlím, co tyto lokality spojuje. ;-)

2 0
možnosti
MB

Píšeme si. Babišova porážka mne nepřekvapila. Spíše jde o míru jeho debaklu. O jeho zhruba 2.5 milionů voličů. Vážně, neznám nikoho. Včetně své 97 tety. Otázka se nabízí sama. Čím to a hlavně. Co bude dále ?

To je již 2, podstatná Andrejova porážka. Docela prestižní. Tolik tomu věnoval. Do práce nechodil, -krajinu objížděl. "Amatér, muší - občanská váha" - Jej porazí hravě. Spasitele vševěda. Toho, který rozumí všemu. Plný mobil čísel státníků. Za sebou profi tým. Tiskárny a noviny. Navíc je pro mír a bylo by nám lépe ...

To je dost podobné - "Děkujeme, odejděte". Politik může strašit, omamovat. Rozdávat samolepky s tyčkami salámu. Nesmí se však zesměšnit. Stalo se. Pivo, rum za jeho neodevzdaný lístek? Může být. Ti maiitelé krčem to čepují skutečně zadarmo = Ze svého. Andrej s oblibou čepuje- Z nesmyslů. Vaří z vody a populistických žvástů. Pít se se to nedá. Jeho lektvar z urny? Skončil v kanále :-)

8 5
možnosti
Foto

Trochu vás opravím. Je to už třetí porážka Andreje Babiše za sebou. Poprvé to bylo na podzim 2021 při volbách do poslanecké sněmovny, podruhé v září 2022 při volbách do senátu a potřetí nyní při prezidentských volbách.

5 0
možnosti
DR

Konečně někdo rozumný, který pochopil že nejde o život.

7 0
možnosti
MB

Nám rozhodně ne, souhlas. U čápů a v centrále Anofertu to bude vypadat jinak. Vydrží Alence úsměv? Co Karel? Bude hledat hledat jiný kabát? V Maďarsku, Francii, v Kremlu? Co I medúza, už je na suchu ... :-)

6 2
možnosti
PZ

Rozdíl je evidentní, podporovatelé PP platili podporu ze svého jak pan autor zmiňuje na příkladu panáka rumu, AB využíval státní rozpočet což bylo třeba rouškovné

8 5
možnosti
Foto

J80i70r45i 94C70i83z

28. 1. 2023 14:12

:-)Docela jste pobavil, ale fanousci NF a prazske kavarny vam to daji pekne sliznout. Drive jsem vas hodnotil jako dalsiho clena NF, ale zmylil jsem se. Vase prispevky budu taky cist. O co mam zajem ctu vetsinou u obeda a nektere jsou docela jako zakusek (pani Ortova, pan Kamm). Vcera mi volala dcera z LA kdy asi tak prileti ona s rodinou a kdy priletim ja do LA, ale prisla rec i na volbu a rikala, ze lampasak u male skupinky Cechu zijicich v LA je favorit. Asi prazska kavarna tam nasadila nejakeho sveho agenta (pani Holubovou?). Ona voli v USA, ale jen chtela vedet, jak to tady vypada. Jen jsem ji sdelil, ze lampasaci nejsou mimo Prahu a Brno moc v oblibe, tak uvidime.

4 5
možnosti
KJ

K47a18r21e52l 51J87a82n30d29a

28. 1. 2023 19:06

S těmi mimopražskými a mimobrněnskými jste řádně sekl

1 0
možnosti
AV

A64l65e33š 54V98o87l44f

28. 1. 2023 14:01

Vy si vůbec neberte pana Havla do úst. Ten nastupoval pomalu z kriminálu a byl pořád nejlepším prerzidentem. Nevím, proč by měl být Pavel někoho loutkou?

7 7
možnosti
Foto

Ale autor nenapsal o Havlovi nic špatného. Ani v nejmenších nikde nerozporuje, že v něm mnozí včetně Vás vidí nejlepšího prezidenta.

3 1
možnosti
Foto

To je divný, že podobnou akci nikdo nepořádal na podporu Babiše. Proč asi?

1 0
možnosti
Foto

Asi proto, že Babišův tábor je klidnější, chcete-li - demokratičtější.

6 10
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,51
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik