Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel bylo smazáno vlákno pod Jurou Doleželem, takže znovu - Ulhaný pan Babiš o sobě tvrdí, že on je lepším kandidátem, než pan Pavel, protože on (Babiš) je proti válce, kdežto Pavel s celou vládou prý chystá válku. Tak aby bylo jasno - i kdyby se pan Babiš se svým voláním po míru postavil na hlavu a odpichoval ušima, na tom, že zrovna on je pro mír, a tak přeci mír musí být, vůbec nezáleží. Záleží jen čistě na tom, zda Putinovi, nebo jinému zlořádovi v tom ruském Mordoru, rupne, či nerupne v bedně. Takže zase ze strany pana Babiše jen lež, konstrukt, kterým oblbuje ovce, které si toto vůbec nedokáží srovnat v hlavě. To, že pan Pavel, nebo Řehka (náčelník generální štábu) mluví o riziku války, není žádné strašení, ale realistická slova na to, jaká napjatá situace momentálně v Evropě je. Čili nikdo nestraší, krom pana Babiše, jen se narovinu mluví o realistickém pohledu na situaci.

15 4
možnosti
IM

I79v95a38n 77M52i91n97á70ř

26. 1. 2023 11:33

Moderátory v TV diskuzích nelze sebeméně vinit ze zaujatosti. Zatímco Pavel vždy na danou otázku (i nepřijemnou) odpoví konkrétně - Babiš NIKDY ! Používá osvědčenou Goebbelsovu taktiku - tisíckrát opakované lži a obsedantně se vrací k tématům, na něž není tázán.

Každá debata s ním je z jeho strany záměrnou destrukcí. Popírá argumenty, které byly již v minulosti zcela jednoznačně prokázány. Ve skutečnosti je jen mazaný, licoměrně prohnaný komediant a .. vzápětí ukňouraný svatoušek. Měli bychom si uvědomit, že mimo jiné - volíme i morální autoritu této země !!

29 3
možnosti
JT

J41i65r92i 69T50i42c79h58y

26. 1. 2023 17:42

Ted jste tu bolsevicko-fasistickou propagandu pekne zopakoval.

0 5
možnosti
Foto

Proč opakujete tu lež o komunistickém rozvědčíkovi?

14 6
možnosti
Foto

Protože autor byl také komunista.:-)

3 2
možnosti
Foto

Už v prvních čtyřech slovech ve svém perexu lžete. Pan Pavel nikdy nebyl komunistickým rozvědčíkem. Během prvního ročník kurzu na něj, se učil hlavně jazyky, pak přišel samet a tak nemohl být logicky "komunistickým rozvědčíkem". Vy jste jak Babiš - lžete i když nemusíte...Rv

28 4
možnosti
KK

Lžete vy, v prvním ročníku se plazil bahnem.

2 8
možnosti
JD

Moderátorka byla včera opravdu skvělá. Řezníček z ČT ji nesahá ani po kotníky. Co mě včera ale velice překvapilo?

Byla to neschopnost Petra Pavla! Opakoval naučené fráze, naprosto nesmyslně argumentoval ohledně cen potravin!

Zdražují dovážené potraviny ze zahraničí a může za to Agrofert! ;-D;-D;-D

Následně pak nesmyslně vytahoval zisky Agrofertu více než deset let staré.

To, že si pletl zisk a tržby je už jen třešnička na dortu.

Velice vtipné bylo i označování Babiše jako kandidáta Ksčm! ;-D;-D;-D

To opravdu od kariérního komunistického vojáka sedělo! Co by dělal, kdyby nedošlo na 17. listopad raději nepomyslet!

Ale i přes to všechno si myslím, že vyhraje!

Karma!R^R^R^

8 14
možnosti
AT

Ty naučené fráze ... to jste myslel Babiše, ne? A označit Babiše jako kandidáta KSČM je asi tak stejně vtipné, jako označit Pavla za kandidáta vlády.

4 1
možnosti
JV

Koukal jsem se na všechny debaty. Musím uznat, že moderátoři na všech televizích to zvládali velice dobře. Pan Řezníček je špička ve svém oboru, ale i pan Koranteng i Kašparovská jsou výborní. Jediní, kdo nezvládali byli někteří prezidenští kandidáti. Především pan Babiš.

A víte proč si to myslím? Protože moderátoři pokládali jasné otázky a pan Babiš zásadně neodpovídá na jasné otázky a vypráví, co všechno zařídil a s kým se zná atd.

Ještě nedávno jsem měl silné pochybnosti o panu Pavlovi, ale právě debaty mě naprosto přesvědčily, že na funkci prezidenta má.

Naprosto chápu, že někdo Pavlovi nevěří a nejde k volbám. Má na to právo. Ale myslím, že každý nestranný pozorovatel těch debat musí uznat, že pan Babiš se ve svých vyjádřeních tak plácá, že sám neví, co chtěl a nechtěl říci. A myslím si, že prezident by měl tuto základní funkci ovládat.

19 2
možnosti
Foto

Jak někdo může někdo fandit estébákovi, vždyť to je jedna hrůza. Připomíná Pepu Vyskoč.

3 3
možnosti
ZM

máte recht.... někde jsem tady četl, že je lepší fandit generálovi, který má prověrku jak z Moskvy, tak i z Washingtonu...

3 4
možnosti
Foto

Jak to vidím já, pane Beránku? Nemohu si pomoci, ale jeden z těch kandidátů mi přijde jako panák. Energie z něho vyzařující se nazývá pozlátko a faleš a taky strach a napětí, i přes ty řeči o řádu a klidu (nebo správněji právě pro ty řeči o řádu a klidu). Druhý kandidát je sice někdy mimoň, ale působí s těmi svými kiksy více jako člověk než robot a vyzařuje energii optimističtější, která vás uvolní a nabudí radost ze života...

4 15
možnosti
MM

No, váš názor i když podle mne scestný, ale respektuju ho.

5 2
možnosti
MM

Budete aspoň fragmenty tohoto článku publikovat na fb registrovaného agenta StB JH, kterého jste si zařadil mezi své přátele?

Často tam vystupujete a budete tam mít pozitivnější odezvu.

5 4
možnosti
MM

Dotaz na mínusáře. Co jsem napsal nepravdivého nebo urážlivého?

2 2
možnosti
RC

Jak nekdo muze rici, ze byl Babis lepsi? Je porad stejne tragicky.

11 3
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,27
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik