Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti
ZZ

chtěl bych vás ubezpečit, že to není jen dojem, to je realita a nevěřte nikomu, kdo bude tvrdit že "dočasné omezení svobody je v zájmu něčeho", co se covitu týká, nikdo ještě neodpověděl na otázku, že když se tak rychle vyvinula nebo dovyvinula vakcína proč se tou samou rychlostí nepracuje na léku? protože covit není nutno léčit? s čím by potom drželi lidi ve strachu a pod krkem?

6 3
možnosti
ZZ

Epidemie s nárůstem totality nemá nic společného.

Zkuste veřejně prohlašovat, že jste proti členství v EU, nemáte rád Havla, Masaryka ......... - a už vás mají v hledáčku.

;-D;-D;-D

3 1
možnosti
MR

Ano, je zde jedna totalita, a to nejslabšího článku populace, tzv. jednoduchých lidí. Media, novináři na nich staví své reportáže a články, televizní stanice zase určité seriály a ve zprávách hezké hlavy a postavy ale bez citu k novinařině a tématům. Na stát se neustále nabalují nové úřady, přibývají nové zákony a musí se zde pořád řešit kde jaký prd a skulinka, stát má obrovské výdaje na sociální služby. Pořád se zde odvolává na stát anebo vládu, ale po roce 89 se plnila idea malého vlivu státu a přenesení pravomocí na kraje, obce, senát, parlament, prezidenta. V naší zemi se moc nerozvinulo soukromé vlastnictví fabrik, bank, zemědělských podniků, není zde už dávno dostavěná infrastruktura, naše země nemá světově uznávané osobnosti, a ani jednu nobelovku, není místem kde by se pořádaly světové výstavy či jiné prezentace, naše značka nemá svoji váhu ... Nerozvinulo se zde generační vlastnictví, firem, podniků, pravice zde nemá z čeho čerpat a hlavní slovo zde má levice ... Navíc se zde vytvořila bublina, která nás oddělila od vnějšího prostředí, zvláště mladé generace, jež vyrostli bez povinností a životních zkoušek a tím pádem nemají cit k hodnotám, k tvoření a vytvářejí svůj umělý svět člověka, určitý ideál, jež má x pohlaví, je multikulturalitsta, má strach o planetu, nechápe že je živelná, destrukční a žije svým časem a každou chvíli, smete nějaký region ve světě, myslí si, že vše musí jít hned a podle určité linie a manuálu. Pokud zde někdo vybočuje z řad, svoji osvícenou inteligencí a samostatností, tak jej systém semele anebo kolektiv. I většina blogů na Idnes to ukazuje. Chybí zde osvícené duševní autority, osobnosti ...

10 1
možnosti
LB

L97i63b64o72r 68B63í19l90e41k

13. 1. 2021 14:36

Naše země je banánovou republikou, leckdo si myslí, jak jsme průmyslový stát, když nás tady táhne jako hlavní kůň VW a Škoda jako pobočka, Foxconn s mongolama na výrobních linkách to taky jistí

0 0
možnosti
LP

ano, opravdu to malokomu vadi, protoze je to cele nesmysl. vy vychazite z mylneho dojmu, na kterem pak stavite argumentaci celeho blogu, ze covid vladnouci politici vitaji, protoze nas mohou lepe ovladat. to by mozna platilo v totalitni spolecnosti bez voleb. v demokratickem rezimu je to nesmysl, protoze u nas budou napriklad na podzim volby. a vy to tady podavate tak, ze babisovi se cela tahle situace hodi. vy tedy myslite, ze babisovi se cela tahle situace s covidem hodi, protoze ocekava, ze mu prave tohle prinese vitezstvi ?

5 3
možnosti
Foto

No, ještě nevíme jak dopadne odsouhlasení navrhovaného zákona ministerstvem vnitra, který by umožnil opakovaně odkládat volby o půl roku...

0 0
možnosti
MM

Už aby byla většina z nás naočkovaná a život se více či méně vrátil k normálu. Lidem začíná z pandemie slušně šplouchat na maják.

11 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JL

Neoliberální, levičácká, pročínská, proklimatická, robotická, antihumánní, satelitní, umělointeligentní, sledovací, iluminátní totalita je za dveřmi. To vidí každý. ;-O

2 0
možnosti
IL

I56v93a15n35a 37L30a52n27c39e

13. 1. 2021 13:24

Nesm9me se družit, u stolu smí sedět pouze jedna osoba. žádné pokecání u oběda.:-(

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
JJ

Za vašeho mládí byla mimo jiné proti současnosti na Zemi polovina obyvatel....s tím souvisí třeba mnohem větší snadnost šíření nejen nejrůznějších nemocí a nákaz, ale i blbosti a idiocie, třeba přes sociální sítě....a tenhle trend se bude neustále prohlubovat-bohužel, ale dobře už bylo.

3 0
možnosti
JK

Rozhodně nezavrhujme a dopřejme sluchu těm, kdo jsou ke ztrátě svobod citlivější, nám ostatním to dojde pozdě a diktátor už drží pevně moc. Příkladů u nás i ve světě je mnoho. Omezení svobod tu máme, to je bez debat, jak teda poznáme, že je to v našem zájmu a co už je přes čáru.

Podle mě lze snést omezení svobody v zájmu celku jen v případě takové omezení nebude trvat dlouho a nezmění trvale k horšímu můj život nebo někoho jiného.

Zdá se, že oboje bylo porušeno a mocní utužují svoji moc, mají to od nás povoleno, postupně dospějí k bodu, kdy se nás už přestanou ptát. Pak si vzpomeneme na ty, co to cítili už na počátku a bude pozdě, přitom zastavit se to dá tak snadno, zatím.

13 0
možnosti
PC
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,57
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik