Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Beránku, vrcholový fotbal se dnes hraje bez diváků v hledištích i v západní Evropě. A jistě i tam má spousta lidí na fotbal zakoupené permanentky.

Jinak v posledních dnech u nás na COVID-19 umírá kolem 10 lidí denně a ve vážném stavu je jich dnes v nemocnicích cca 180. Před měsícem byly tyto počty asi 10x menší. Už jsme zapomněli, jak to vypadalo na jaře jeden čas v severní Itálii nebo ve Španělsku, kde tehdy měli přeplněné nemocnice a márnice. Podobné situace se naše vláda obává, a proto ta opatření. Něco se prostě dělat musí a nebude to jistě napořád.

8 7
možnosti
DS

10 s covidem a 300 na něco jiného, přičemž minulý rok to bylo 330 dohromady. :-)

6 0
možnosti
ZZ

Vy jej nevidíte, ale já ano.

Už to, že okolní státy od nás odtahují ruce pryč, jako od prašivých přiblblých frajírků, kterým zásady dodržování prevence proti šíření pandemie nic neříká.

:-P:-P:-P

6 5
možnosti
MK

S čím u mého příspěvku nesouhlasíte? Že by to měla vysvětlit hygiena? Bud potvrdit nebo vyvrátit?

0 0
možnosti
DS

Podle dostupných dat je falešně pozitivních minimálně 40%. Klidně ale i 80%.

1 0
možnosti
TB

Ne rozdíl od plukovníka Prymuly Vy nemáte zodpovědnost za zajištění zdravotní péče pro naše občany ;-)

6 5
možnosti
PC

Pane Bryknare, jste fakt naivní. Prymulovi jsou nějací občané u zádele, totálně u zádele!:-/!!

0 0
možnosti
Foto

Naši známí mají činžovní dům, který tvoří přízemí, kde bydlí oni, první patro, kde nikdo nebydlí a třetí patro, kde bydlí jejich syn. Protože má cukrovku, tak šel na test a bylo mu sděleno, že je pozitivní a šel do karantény, kde byl 14 dnů bez příznaků. Nikdo se o něj nezajímal. Naši známí po 21 dnech se vraceli z Moravy od dcery. Po příjezdu jim bylo sděleno, že jsou v karanténě i s třemi vnoučaty, které si vzali na prázdniny. I když se synem nebyli po tuto dobu ve styku. Prošli dvěma testy bez příznaků. Bratr pracuje u jedné firmy, kde sedí v mrňavé kanceláři a naproti němu sedí kolegyně. Mají k sobě přiražené stoly. U té byl zjištěn covid. Měla teplotu, kašlala, smrkla a blbě se ji dýchalo . Po necelém týdnu to postupně odeznělo. Brácha se ženou se chystal na karanténu a testy. Celkem osm dní se nic nedělo. Po osmi dnech mu zavolala hygiena, jak mu je. Řekl, že je mu dobře. Další dotaz zněl, zda chce jít na test a brácha odpověděl, že ne. Bylo mu sděleno, že když mu nic není je vidět, že je zdravej, na test nemusí chodit a protože jsou svátky, tak ať zůstane doma a v úterý jde do práce. Byl jsem v papírnictví koupit obálky a od prodavaček jsem se dozvěděl, že se kolektivně objednaly na testy a protože nečekaně přišlo zboží na testy nešly. Za tři dni telefonát, kde jim bylo oznámeno, že jsou pozitvní i kdy na žádných test nebyly. Co se o tom má jeden myslet.

6 0
možnosti
Foto

Pak se nemůžeme divit, že vznikají různé konspirační teorie. Nelze nevzpomenout na výborný film Spiknutí s Mel Gibsonem a Julií Roberts. "To, že jste paranoidní, ještě neznamená, že po vás nejdou"

0 1
možnosti
PK

To máte skutečně silnou motivaci nesouhlasit se zavedením NS, permice do Edenu......

3 4
možnosti
Foto

Samozřejmě to není není prioritní důvod. Mohl jsem to napsat až nakonec, ale pro nás Slavisty je dnes den D a my nemyslíme na nic jiného než jak to večer dopadne. Kdybych nechtěl, tak si tu permici nekoupím, protože jsem věděl, že se na moc zápasů nedostanu. A já svůj klub rád finančně podpořím nehledě k tomu, že mi Babiš pošle k vánocům 5 tisíc korun takže budu ještě v plusu ;-);-D Takže je to napsáno spíš jako nesouhlas s omezováním volnočasových aktivit všech lidí...

3 1
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 18,86
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik