Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A je po ptákách... Článek vydržel dle očekávání jen přes noc viz Váž

ený pane Beránku, Váš článek http://jiriberanek.blog.idnes.cz/c/650420/znate-spolupracovniky-andreje-babise-a-vite-co-jsou-zac.html jsme byli nuceni stáhnout z hlavní strany Blogu iDNES pouze na Váš soukromý blog hned ze dvou důvodů. Text obsahuje závažná tvrzení bez relevantních zdrojů, a odporuje tak Kodexu blogera: „Na titulní straně Blogu iDNES.cz nemohou být články, které se týkají aktuálního politického či společenského dění a nejsou dostatečně zdrojovány, přičemž za relevantní nelze považovat zdroje z nedůvěryhodných webových stránek, hoaxy ap. U závažných témat musí bloger pracovat minimálně se dvěma na sobě nezávislými relevantními a důvěryhodnými zdroji.“ Není to váš vlastní text: „Bloger nesmí uveřejnit pod vlastním jménem cizí text nebo jeho část. To platí i pro texty, jejichž autor není znám – například ty, které dostal e-mailem. Cizí text lze v článku použít pouze v rámci citace v souladu s autorským zákonem, tedy zejména tehdy, pokud souvisí s obsahem článku, netvoří-li však větší část textu tohoto článku. Přitom je nezbytné uvést zdroj textu a jeho autora, je-li znám. Není možné přetisknout například prohlášení či jiné sdělení někoho jiného (osoby, hnutí, politické strany apod.) jako hlavní či dokonce jediný obsah článku.“ Více viz Kodex blogera: http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939Děkujeme za pochopení. Za administraci blogu Kateřina Míkovcová

0 0
možnosti
Foto

No je třeba přiznat, že redakce postupovala správně. Já mám ten seznam již delší dobu a přemýšlela jsem, že bych ho nějak zakomponovala do článku, ale když jsem si představila to hledání zdrojů, tak mě to přešlo. Navíc, vy jste na sebe ještě naprášil, že vám přišel mailem.:-)

0 0
možnosti
Foto

Váš seznam je nepřesný v tom smyslu, že tzv. StB neexistovala. Existovaly toliko jednotlivé organizační útvary na ministerstev vnitra, krajích a okresech. Toť vše- Takže byste ten seznam měl především upřesnit. Se strašidly v hlavě se velmi bojuje.

0 0
možnosti

Model je nekonečně stejný. Lid se poradoval, že již nemusí platit daně Rožmberkům - Tu se zjevil J.Žižka a vybíral je dále, pro potřeby Husitského hnutí. V době vlády KSČ podobně - spousta lukrativních míst i ochota, živit se neštěstím druhých - STB, Lustrační zákon korektně sdělil, že jsi se znemožnil - Nečekej výkon Státní služby. M.Zeman řekl opak, A.Babiše poprvé jmenoval. Ti, co se měli pohybovat kanály - je opravdu našli ! Stát, systém dotací, jako novodobý kanál ! Zmiňovaná Kleslová ve své době brala součtem dozorujících rad měsíčně 300.000 Kč. A.Babiš v účetním součtu bere více - než-li dává. Komunisté si taky stavěli své chajdy ... O tomto se jim naprosto nesnilo ! Přesně tito lidé mají plné právo zvolat - Opravdu, zlatá KSČ ! Lid jásá a tleská . Jan Žižka je opět zde ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Je to zvláštní náhoda, tolik lidí s vazbami na StB mezi spolupracovníky, které si člověk SÁM vybírá. No já tvrdím už dlouho, že Agrofert je projekt bývalé StB a Andrej Babiš jen bílý kůň.

5 1
možnosti
Foto

Kdyby jen STB....On to může být projekt organizace mnohem mocnější, před níž se kdysi STB třásla.

1 0
možnosti
Foto

Mohu se mýlit, ale 27 let je slyšet opakovaný nářek a tahání jakých si informací, kdo byl komunista, kdo u STB, kdo pracoval jako informátor a jiné, již zaprášené záležitosti. V mnoha případech jen nepodložené žalování s hořkosti nad vlastním neůspěchem.

Připadá mi to jako fňukání těch, co nestačili chytit vlak po sametové revoluci, plný peněz. Věřím že těch 300 nejbohatších lidí v Čechách se těmito záležitostmi nezabývají.

Hodnoťte politiky dle toho, co pro národ dělají nyní, to má váhu a ne to co tito lidé dělali před čtvrt stoletím. Nikdo z nás není bez chyby.

5 4
možnosti
Foto

Jak si přejete:

"Koncern Agrofert za rok 2016 zaplatil na dani z příjmů 1,505 miliardy korun, což je o 28 milionů méně, než získal na dotacích. Přes 400 milionů z dotací přitom nejsou nárokové dotace pro zemědělce. Vyplývá to ze souhrnné (tzv. konsolidované) výroční zprávy podniků tohoto koncernu."

http://forum24.cz/agrofert-nizsi-dan-nez-ziskane-dotace-vyplaceni-vysokych-nedanenych-uroku-babisovi/#

"Koncern Agrofert se stal kvůli dotacím terčem kritiky v posledních měsících také v Německu. Dceřiná společnost Agrofert Deutschland GmbH postavila v Sasku-Anhaltsku velkou moderní pekárnu, na kterou získala dotaci ve výši 11,25 milionu eur z programu na zlepšení regionální hospodářské struktury (GRW). Podle německých médií tu však Agrofert nabízí neférovou mzdu a špatné pracovní podmínky. Firma to odmítá. "

https://hlidacipes.org/za-statni-dotace-nefer-mzda-spatne-pracovni-podminky-agrofert-kritizuji-taky-nemecku/

No klidně si hledejte dál, najdete toho snadno víc.

5 0
možnosti

No a teď dodejte podobné seznamy pro ostatní strany. Vsadím se, že to jinde bude úplně stejné.

A navíc, to, že to tady publikujete, ještě vůbec neznamená, že to je pravda.

4 1
možnosti
Foto

Tak se nesázejte a dejte je sem vy, když to tak dobře víte. :-)

3 1
možnosti

......a nyní na plnou hubu...včil mudruj pazůre....

1 1
možnosti

K15a56r40e47l 47B78o52k

21. 2. 2018 22:38

To nejlepší co nám bude vládnout. To jsme ale národ.

4 0
možnosti

Pane Beranku, zapomel jste na toho, s kterym se schazite v demince. Nestydte se a pripiste ho tam.

1 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik