Vraždění křesťanů evropským elitám moc nevadí

Výbuchy bomb v egyptských kostelech během bohoslužeb má na svědomí Islámský stát. O život přišlo 45 lidí a další více než stovka lidí je zraněná. Tomu se říká "pokojné soužítí muslimů s křesťany".

Dosáhli jsme historického bodu, kdy si už nemůžeme dál dovolit dělat ze sebe vědomě hlupáky. Muslimové používají 14 století stejný scénář.

Vychází ze vzorce, který vytvořil pro muslimy jejich prorok Mohamed. Má 3 etapy:

1. etapa - Skrytá islamizace. Jde o stádium, kdy jsou muslimové ještě moc slabí, aby mohli bojovat. Navenek podporují toleranci, ale uvnitř ji nesdílejí a připravují se skrytě na islamizaci (džihád). Stavějí se do role obětí a pokoušejí se pro islám získat speciální výsady a privilegia.

2. etapa - Defenzivní islamizace. Když jsou muslimové dost silní, aby mohli bojovat, ale ne dost, aby si mohli ostatní podrobit. Terorizují své nepřátele, zabíjejí kritiky a hledají ospravedlnění, že napadají ostatní skupiny obyvatelstva.

3. etapa - Ofenzivní islamizace. Když jsou muslimové v převaze, podrobují si násilím všechny nemuslimy, snaží se rozšířit svou politickou moc a čistí důležitá islámská území od nemuslimů.

 

To je vzorec, který nacházíme v koránu, Hadithech a islámských komentářích. Když se milý čtenáři rozhlédneš po současném světě, sám si jistě dokážeš odpovědět na otázku v jaké etapě se nachází Islámský stát, Irán, Irák, Saudská Arábie, Nigerie, Etiopie, Egypt, Turecko, Francie, Belgie, Švédsko atd. 

U nás v Česku jsme evidentně zatím pouze v první etapě, ale pokud se nechceme dočkat druhé či dokonce třetí etapy, je třeba šířit osvětu, protože největším spojencem islámu na Západě je ignorance. Islamisté si nás nemohou podmanit fyzickou silou a tak dělají, co mohou, aby si podmanili naše myšlení. 

Kompletní materiál "Three Stages of Jihad" si můžete přečíst zde.

Jo a ještě existuje nultá etapa: Absolutní nevědomost o islamizaci

 

Autor: Jiří Beránek | neděle 9.4.2017 19:35 | karma článku: 41,42 | přečteno: 1794x