Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsem porovnal výši TV poplatků s cenou cigaret, KDOSI to vyhodnotil jako trolení. Asi nějaký kuřák machorky.

2 0
možnosti
TB

Nesouhlasím s ním, je to sosání peněz od lidí zcela za nic.

A případným denagogům, kteří mi budou tvrdit, že zdravotnictví tak funguje taky bych rád vzkázal, že zdravotnictví asi na rozdíl od Pošty pro tebe potřebuje každý.

1 0
možnosti
Foto

Tolerovat takovou absurditu je pro vnímajícího člověka naprosto vyloučeno.

https://paveljerabek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=806149

1 1
možnosti
Foto

Diskuze pod vaším článkem už je uzavřena, tak to okomentuji tady. Váš příspěvek jsem teď dočetl a udělil karmu. Ještě si budu muset pustit to video. To jsem ještě nestihl. Nechám si to na zítřek

1 0
možnosti
MR

Já s koncesionářských poplatků nesouhlasím, ale jen z důvodu jejich názvu. Protože ten název mně nedává absolutně smysl. Tedy pokud správně chápu smysl slov které ten poplatek obsahuje.

1 0
možnosti
JP

Stačilo by, kdy by sis nastudoval, co znamená slovo veřejnoprávní a nepsal takové blbosti, které jenom prozrazují tvoji kondelíkovskou náturu. Vůbec nezpochybňuji kritiku vůči ČT, má ji zapotřebí jako prase drbání, nicméně tohle je mimo mísu.

5 6
možnosti
TB

Co vás cede k doměnce, že autor nezná význam slova "veřejnoparazitické"?

1 1
možnosti
MR

Koncesionářské poplatky měly nahradit zisk z reklam. Pak je potřeba si říci, co vlastně od veřejnoprávní televize potřebujeme, co je důležité pro zachování určité demokracie. Určitě to není dnešní nabobtnalý ekosystém televize a jejich studií, programů. Kdo si vzpomene, co se zde dělo ohledně vymáhání poplatků, kde selhal celý právní systém. Navíc kdo umí číst mezi řádky a znal i chování televize před rokem 89., tak má určitý cit pro určité manipulace a formování určitých pohledů, hodnot, priorit. Zde ČT, opět sklouzla do určité ideologie, která už se přežila, neboť svět se geopoliticky změnil, ale Evropa EU, parlament, komise, žijí ve svých světech, a navíc nastoupila generace novinářů, jež nebyla konfrontována s drsnou realitou života a žila vesměs v umělém prostředí škol, kde jde nejvyšší vzdělání. Žijí v určitém domnění, a iluzi, společenského vývoje a hodnot, kde je vše snadné a zadarmo, a jsou jen lidská práva nad právy společnosti, jež navíc ani není chráněna ústavou, a přitom je zárukou naší existence jak do minulosti, tak budoucnosti a není hračkou a kasičkou pro jednu 5-10. let aktivní generaci, než ji vystřídá jiná, kde se její vědomí formovalo už v jiné době a hodnotách. Chybí zde protiváha, a to je duše společnosti, její duševní, duchovní, firemní, vědecká a další elita jež zde byla za dob mocnářství a 1. republiky. Jinak řečeno každá televize má svoji politiku a získat zde informace bez této přidané hodnoty, je nemožné, ještě že je zde internet.

5 0
možnosti
JP

Souhlasím, protože chci fundované, objektivní a vyvážené informace. A to obě zmiňovaná média poskytují - proto jsou také neustálým terčem útoků různých "demokratů" , kteří by chtěli média přizpůsobit k "obrazu svému" . Je to ochrana před Bobošíkovou, Xaverem a dalšími proruskými exoty.

11 8
možnosti
JR

J77a58n 77R65á33ž

1. 2. 2024 19:46

Nevím kdo je Xaver, o tom, co dělá Bobošíková mi není nic známo a vědět to nijak netoužím, proruští exoti mne nezajímají, tak o nich také nic nevím. A věřte, že jako mnoho jiných klidně žiji i bez sledování zpravodajství ČT. A ty, co potřebují mít od ČT před nějakými exoty ochranu, považuji za podivíny

4 1
možnosti
TC

Ano, souhlasím s placením koncesionářských poplatků. Veřejnoprávní média jsou tu od toho, aby plnila funkce, které komerční média neplní (nebo nemusí plnit). V dobách míru a prosperity se jejich program asi příliš neliší, ale v případě katastrof, válek atp. význam veřejnoprávních médií prudce vzrůstá. A aby tu tato média byla v době krizí, musíme je podporovat i v době klidu.

Je to podobné jako pojištění. Přeji si, abych ho nepotřeboval, ale když ho potřebuju, jsem rád, že jsem platil, když jsem ho nepotřeboval.

5 3
možnosti
JR

J90a84n 75R34á67ž

1. 2. 2024 19:49

Souhlas, to je taky jediný směrodatný důvod pro existenci veřejnoprávního media. Ale proč musí mít toto medium přehršle programů, které rozhodně nemají veřejnoprávní charakter a stojí zbytečně moc peněz, je na místě diskutovat

3 0
možnosti
Foto

Tyhle články jsou jen o tom, že ČT nejde na ruku mým oblíbeným politikům. Pak se začne něco blekotat o neobjektivitě, nesmyslných poplatcích apod. Kdyby to bylo jinak, jsem přesvědčen že by tento článek nevznikl. Nebo naopak by ČT chválil.

7 8
možnosti
DR

To je právě naopak také důvod, proč ji chválíte vy a tj. jde na ruku Vašim oblíbeným politikům.

6 2
možnosti
Foto

Na televizi se dívá minimálně a nejvíce poslouchám pořady a hry v radiu

0 0
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,07
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik