Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes jsem narazil na článek s názvem: "Vláda je jako fotbalová reprezentace: funguje bídně, ale trenér má stále důvěru". (Radek Štěpán, epenize.eu). Že by četl Váš blog?

2 0
možnosti

Divím se. Měl jste se dobře, i za komunistů, máte se dobře i dnes. Máte starost o potenciální nocležníky pod mostem, nebo hladové děti? Máte možnost přispět a odpustit si třeba fotbal v Itálii.

2 2
možnosti
Foto

Kdepak, pane Mudro, vzdát se fotbalu, nebo golfu, to přece nejde.....

0 0
možnosti

To je jednoduché. Tihle dva mají společného slovo neschopnost. Pouze bych k němu ještě přiřadil slůvko naprostá.

5 4
možnosti
Foto

Že nás zbavili Babiše je v naprostém pořádku,ale kdo nad zbaví této vlády se spisovně ulhaným premiérem a srandovnim ministrem zdravotnictví?

11 6
možnosti
Foto

Babiš.

Díky lidem, jako je Beránek a vy.

7 2
možnosti

Fiala je slušný politik, který nemá komunistickou a estébáckou minulost, není hulvát, nekrade a umí mluvit spisovnou češtinou.

Rozdíl mezi Stanjurou s Kupkou a Schilerovou s Havlíčkem si najděte sám, je to poměrně snadné. Celá vláda se snaží šetřit,

tedy snížit dluhy, které tady nasekaly ty vlády předešlé. A to všechno s hmotným zabezpečením těch, co to nejvíc potřebují.

Srovnávat Fialu s ukňouraným Šilhavým nelze.

7 15
možnosti

Umí mluvit spisovnou češtinou. Já bych ale raději viděl premiéra, který nebude lhát, například co se nezvyšování daní týče.

15 4
možnosti

Dneska jsem v rádiu slyšel, že Franta Straka je připraven repre vzít. Buď jak buď, je to jediný trenér v historii reprezentace, který má 100% úspěšnost ..... teď vážně, koho tam dát?

3 0
možnosti
Foto

Teď tedy úplně vážně. Vím koho tam nedat, ale vybrat někoho, kdo bude lepší než Šilhavý opravdu není jednoduchá věc. Co třeba Martina Svědíka?

0 0
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,30
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik