Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi nezastával názory "Uličního výboru" !

0 0
možnosti
Foto

Kdo? Článek je o p. Větvičkovi a Vy dáváte odkaz na článek T. Kubína. Jak tomu rozumět?

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za blog, Juro. Nevadí, že už tu nemožu psát, budu psát jinde. Ale likvidace 15 let práce, likvidace všech textů, prioritně psaných pro iDnes, likvidace fotek, cestopisů... to je ... jak to řict slušně?

11 0
možnosti

Třeba "následek svých vlastních skutků a atrofovaného pocitu nepostradatelnosti"?

6 4
možnosti

Takže Vodvářka Větvičku nečte a samozřejmě ho ani nezajímá jak se k celé věci vyjádřil v rozhovoru ve svobodném prostoru, protože by si tím pošpinil svou pověst a křišťálový charakter a vlastně ho ani nezajímá, jaký byl průběh a zdůvodnění výmazu všech blogů od jednoho z nejoblíbenějších VIP blogerů v tomto prostoru. Byť musely být, svým uveřejněním, do té doby vlastně nezávadné. Nicméně i když sám přizná, že o celé věci vlastně neví vůbec nic, VĚŘÍ že důvody, ať už byly jakékoli, byly pádné a o cenzuru se nejedná ani náznakem a o to pilněji o tom diskutuje. No a já v tom mám, podle slovutného doktora a odborníka na lidskou duši, zmatek. To nevymyslíš.😅 Nejenom, že je to cenzura, za tu likvidaci blogů by si mohly zodpovědné osoby podat ruku s Koniášem, blahé paměti.😂

12 0
možnosti
Foto

Pokud by Jurčák četl bez rudého bělma v očích, tak by pochopil.

a/ Větvičku Vodvářka nečte, anžto jej nezajímá

b/ Pokud někdo nedodržuje pravidla čehokoli, bývá vyřazen a je jedno, jestli je to Větvička nebo kdokoliv jiný

c/ Vodvářka se nevyjadřuje k Jurčákovi, když o něm ví s odpuštením pendrek.

d/ Jurčák navíc neví nic o Koniášovi a měl by se dovzdělat.

6 5
možnosti

Já se vážně divím, že zrovna vám není jasné, proč Větvička skončil. Ještě chvilku se v tom hrabejte a dopadnete tu stejně jak pověstný "mlíkař"...😉 Hlavně ani NENAZNAČOVAT!! Nicméně, pokud chcete vědět více, zapátrejte v Google. Já bych vám dal link napřímo, ale rozhovor s LV včetně vyjádření odpovědných osob, se nachází na stránkách, které sice ještě zakázané nejsou, ale "slušný člověk " by si o ně ani kolo neopřel. A zde je prostor pouze pro ty "slušné" a hlavně kodexudbalé respondentů... 😂

8 0
možnosti

Olšák je prostě lhář. manipulítor a prorusák.....jako třeba jeho kámoš Olšer, Hermánek atd....všichni byli vykopnuti

9 7
možnosti

Tak to vám nikdo nejspíš neřekne. Řeči o x násobném porušení kodexu blogera jako nosném problému si můžou tak maximálně vykládat holubům. A Větvičkovo vyjádření... no pokud si přečtěte něco z jeho konspitvorby, pochopíte, že si umí přihnout ledacos.

Můj soukromý tip je že někdo - admini nebo někdo výš, definitivně usoudil, že až takhle radikální konspitvorba sem prostě nepatří a ostatní kvality toho blogu tohle nedorovnají. Za sebe musím říct že sice chápu že nechtěli mít na serveru filiálku Protiproudu, asi to nějak zapadá do jejich představ o image jejich média, ale urychlují tím odchod místního blogu do kopru, sterilizují to tu, během let ubývá článků i diskusí.

5 0
možnosti
Foto

Tak už vím naprosto přesně, proč musel pan Větvička tady skončit. Podrobně o tom hovoří v tomto rozhovoru viz Ladislav Větvička: Tak mě zakazali. Co je na tym divneho? Tak už to u nas chodi (ladikvetvicka.cz)

6 1
možnosti

Olšákovo/"Větvičkovo" vysvětlení jsem nečetl, ale podle jeho dosavadní tvorby si umím celkem živě představit, co tak asi předkládá k uvěření. Určitě tam neřekne, že sám sebe už považoval za nedotknutelnou hvězdu, která může na nějaká pravidla a upozornění adminů zvysoka prdět, neboť bez něj blog na iDNESu bídně zhyne a teď že je dosti překvapen, nebo snad ano?

3 2
možnosti
Foto

Když fotbalista zahraje ve vlastním pokutovém území rukou a ještě k tomu přidá faul na protihráče, dostane červenou kartu. Nikdo přitom nepíše nesmysly o Veličenstvu Katovi.

Jednoduchá rovnice: porušuješ pravidla = jsi sankciován.

8 11
možnosti

Problém není, že jsou "pravidla". Ale že se průběžně mění a rozhodují o tom čtyři anonymové a není žádný soudce, který by pískal (a nesl zodpovědnost).

15 0
možnosti

Pokud už se uráčí redakce cokoli zdůvodnit, očekávám fráze typu "součást proruského narativu".

Tím se totiž nálepkuje jakýkoli pravicový názor, zejména v oblasti Green Dealu, LGHBDPFUEKEO a migrace.

6 2
možnosti

Neřekl bych, že zrovna Olšákovy názory byly nějak prvoplánově pravicové. Jejich základ nebyl tvořen konfliktem mezi levicovým a pravicovým viděním světa, ale spíše autorovou nenávistí k EU, USA a liberální demokracii obecně. Když se podíváte na jeho postoje "v oblasti Green Dealu, LGHBDPFUEKEO a migrace", jakož i ve věci zahraniční politiky ČR obecně, nijak výrazně se neliší třeba od postojů KSČM, kterou byste asi za pravicový subjekt neoznačil. Strany, které před volbami doporučoval, se spíše než za pravicové dají označit za populistické, xenofobní a možná národně konzervativní.

A co se proruského narativu týče - stejně jako všichni, kteří tvrdí, že "nejsou ani na straně Ukrajiny ani Ruska, jsou neutrální, sledují jen české zájmy atp.", Olšák nikdy ruskou agresi vůči Ukrajině přímo neodsoudil a ruskému vidění příčin a následků války na Ukrajině se velmi přibližuje. Hned v jeho první reakci v únoru 2022 nepadlo o RF ani slovo, ale českou vládu vládu v ní neopomněl kritizovat za dodávky zbraní a v podobném duchu se nese celý jeho postoj.

10 1
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,30
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik