Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pokud by umělá inteligence neusilovala o zničení lidstva, tak to _ještě_ není inteligence.

0 0
možnosti
Foto

Nemohl byste se té AI zeptat také na něco praktického. Například: jaká bude cena BTC koncem tohoto roku a koncem roku 2024? Kdy bude btc za 100 000 USD a kdy za 1 000 000 USD?

Předem Vám děkuji, že se na to zeptáte a odpovědi zde sdělíte. Nedělám si legraci, skutečně mě zajímá, jak Vám AI odpoví.

0 0
možnosti
Foto

Cena BTC je velmi nepředvídatelná a závisí na mnoha faktorech, jako je nabídka a poptávka, regulace, inovace a makroekonomické události. Někteří odborníci na kryptoměny předpovídají, že BTC dosáhne vysoké ceny kolem 200 000 USD za BTC do roku 20301, zatímco jiní jsou skeptičtí a varují před možným propadem způsobeným intervencí Fedu2.

Není snadné říci, kdy BTC dosáhne 100 000 USD nebo 1 000 000 USD, protože to závisí na rychlosti a trvalosti růstu. Někteří investoři věří, že BTC může dosáhnout 100 000 USD v roce 20223, pokud se splní několik katalyzátorů, jako je větší adopce, lepší regulace a technologický pokrok. Jiní jsou méně optimističtí a považují to za nepravděpodobné4.

Pokud máte zájem o investování do BTC, doporučuji vám, abyste si udělali vlastní výzkum, poradili se s odborníkem a investovali pouze tolik, kolik si můžete dovolit ztratit. BTC je velmi volatilní a riskantní aktivum, které vyžaduje trpělivost a obezřetnost.

1 0
možnosti
JM

J37a56n 68M50a94r65e96k

11. 3. 2023 23:20

A do třetice...nepřekvapuje mně, že je něco chytřejšího, než většina lidí.

0 0
možnosti
JM

J34a39n 56M14a74r80e76k

11. 3. 2023 23:18

Jo a taky pozoruju Jirko, že používáš to modní..'A bude hůř' Smekám před každým, kdo ví, jak bude vypadat budoucnost.

0 0
možnosti
Foto

Jestli to je módní nevím, ale je to realita. Stáří klepe na dveře začínají se projevovat různé tělesné neduhy. Například nárůst hmotnosti. Nicméně s tím zatím docela úspěšně bojuji... Jinak nejsem žádný prorok a tudíž nepredikuji co bude či nebude. Včera jsem třeba moc velký optimista nebyl a dopadlo to líp, než jsem čekal. Slavia porazila Plzeň 2:1, když ještě v poločase jsme prohrávali 0:1 :-)

0 0
možnosti
JM

J52a39n 70M81a49r33e23k

11. 3. 2023 23:16

Jsem naprosto klidný a ani všelijaké spekulace v tomto oboru mně neberou. Lidé rádi fantazírujou, ale věci jsou stále stejné. Tvrdí se že umělá inteligence nakonec lidstvo zničí. Před asi 45ti lety ve světě (aspon tady za mořem) vládla hysterie, že ta inteligence vezme lidem práci a tím lidstvo vyhyne. No, tehdy, bez počítačů měla naše firma jednu sekretářku na poloviční úvazek. Po zainstalování počítačů měl podnik tři sekretářky na plný úvazek. To mi připomíná, jak jsme se na měšt'ance v politice učili, jak v devatenáctém století dělníci ve fabrikách rozbíjeli stroje, které jim brali práci. Strojů přibylo tolik, že dnes neseženete schopného pracovníka do podniku. Všechny ty fantazie jsou pro mne úsměvné.

Ad vocem inteligence: Já jenom doufám, že nám náš Všemohoucí dá více ne inteligence, ta je na houby...ale MOUDROSTI. Tupotřebujeme jako prase drbání.

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Honzo, za ta léta mne trošku znáš a víš, že mé blogy tady jsou psány často s velkou nadsázkou v souladu s tím, co jsem si dal do perexu: "Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní..." ;-)

0 0
možnosti
JM

Problém bude že pokud to takhle bude pokračovat tak už si tady za pár let na blogu moc nepokecáme...

0 0
možnosti
JR

J44a68n 34R51á35ž

11. 3. 2023 19:22

Měl jsem možnost recenzoval kvazi diplomku, kterou vytvořila umělá inteligence. Bylo to fascinující a přitom hrůzné.

Po faktické stránce se textu nedalo nic vytknout, ale nějaký novátorský přístup k danému tématu, což by se od diplomky mělo očekávat, žádný.

Být oponent, tak takovou diplomku, kde není nic, o čem by se mohla vést smysluplná diskuze, bych nehodnotil nijak pozitivně.

0 0
možnosti
MB

Je to super! Zkusil jsem položit dotaz - "Co se bude dít po dnešní demonstraci"? Česko proti chudobě, ve 14:00 hod. Moudrá věc odpověděla - "Od 14:01 hod již bude lépe" ... ! :-)

5 0
možnosti
Foto

Je to tak. Je to zatím taková zábavná pitominka, ale Velký bratr už spřádá své plány...

3 0
možnosti
Foto

Pár dní jsem AI také testoval Například jsem zjistil, že umí psát i povídky na zadané téma. Umí také hádanka. Moje otázka, vymysli hádanku na slepici. Odpověď: Jistě, ráda vymyslím hádanku na téma "slepice". Zde je: Co je to za zvíře, které snáší vejce, ale sama je nesní?

Odpověď: Slepice.

Myslím, že budeme ještě překvapeni, k čemu všemu to povede.

3 0
možnosti
Foto

To se divím, že nevymyslela hádanku, jestli byla dřív slepice, nebo vejce.:-)

1 0
možnosti
Foto

"Skutečně to už připomíná rozhovor s člověkem, který se ale snaží být objektivní za každou cenu."

Toho se u Homo Sapiens dočkáte spíše zřídka a to je AI teprve v plenkách. Děsivé vize některých SF autorů začínají nabírat zřetelnější kontury.;-(

2 1
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,56
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik