Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jako vždy, si to dovoluji vidět jinak. Babišovu vládu považuji za total nemožnou. V příznivé době konjuktury, bez reforem. Populismus rozdávačna bez odpovědných instinktů hospodáře. Vrcholem byl jeho - Osobní poslanecký návrh! Na zrušení Superhrubé mzdy. Podobně, nový nástroj třídního boje - nic neřešící EET. Celkově, vytvoření ráje ČR pro velkořetězce, s upozaděním domácího OSVČ. Covid, jako obžaloba neumětelství - Cestou srovnatelných čísel s ostatními zeměmi. O mega střetu zájmu ani nemluvě ...

Jistě, současné vládě je možno vyčítat ledacos. Komunikaci s veřejností, opozdilé škrty - Ozdravování veřejných financí. Jiří, je to jednoduché. Kdybychom vládli, na co máme navázat? Důchodová reforma, jako pohrdání vlastními sliby! Kde jsou nějaké koncepční vklady opatření , o rezervách ani nemluvě. V mém důchodcovském okolí se nesou hlasy- Chválabohu, že byla nalezena odvaha. To neudržitelné šílenství začít korigovat, brzdit. Svědomitě se připojuji, souhlas ...:-)

5 3
možnosti
KK

Odvaha retroaktivně měnit zákony, odvaha jít až na samou hranu zákona, to se jistě cení. Zejména, když všichni víme, že čekali, až bude po volbách. Nebo snad nevěděli, jaká že bude inflace v lednu 2023? S ohledem na umělé snížení inflace na podzim 2022 započítáním příspěvku na energie?

No, vlastně je ještě jedna možnost, že to opravdu nevěděli, pak ovšem nemají ve vládě co pohledávat. A Jurečkou ohlášené přehodnocení výchovného po prvním měsíci jeho vyplácení, tomu se lze už fakt jenom zasmát.

9 0
možnosti
MB

Tady je toho k zasmání více.Co to je "Vychované dítě"? Vydáváno pouze dle počtu. Nová forma stavebního spoření, snědých rodin? Nebo těch mnoho - početnějších - skutečně křesťanských? Tam asi příslib zaměstnanosti a platby daní bude. Klasika, dle etnik se to dělit nedá, diskriminace. Vědělo se to dávno předem. Proč Lidovci nepodali definici? Podobně Legislativní nouze. Dalo hravě předpokládat, jaké zátěž na rozpočet bude. Toto jsou nesmyslné chyby vlády. Sice konečně koná. Žel voda na mlýnek Schillerové. Ta pro jistotu nekonala vůbec nic. Za to se jí má tleskat ? Rozumně, tak to prostě rozhazovačně dále nejde :-)

1 1
možnosti
Foto

Kritizoval jsem Babiše i jeho vládu a nevidím důvod, proč bych nemohl kritizovat i tu současnou. Padni komu padni. O tom je demokracie bez přívlastků

6 0
možnosti
MB

Souhlasím, rovněž nemám problém. Konečně, od toho blogy jsou. EET? Skutečně ptákovina moci. Bez sebemenší přívětivosti k uživateli. Data máme, yypočetli jsme ti daně. Bereš - nebereš? Realita- Zaplať si represi a neotravuj! Nedomyšlený, násilný produkt moci. Bez partnerství ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 20,57
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik