Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I63v15o 91C70i41l76i46c80h

28. 10. 2020 16:44

Přijde mi takové symbolické zavést u nás přesně 28. října zákaz nočního vycházení. A ještě je ten přípis podepsán cizincem.

Když nepočítám těch pár hodin při okupaci v roce ́68, tak tady, pokud je mi známo, byl zákaz nočního vycházení naposledy za protektorátu.

4 0
možnosti
Foto

Také mě to přijde symbolické. Třeba si pak někteří uvědomí, zrůdnost tohoto donucovacího systému, kterému se říká demokratický stát.

5 0
možnosti
VF

OMLUVA pánům, kteří mně dali mínus. Já jsem seniorka-provokatérka.;-)

0 0
možnosti
DH

D91a17v28i24d 83H43o69r28á35k

28. 10. 2020 23:18

Jen jestli to nebyl následek takové té stařecké zmatenosti?

...to je přeci stav, který bývá u této generace poměrně běžný, a tak za to není třeba omluvy, která je v tomto případě celkem zbytečná.

0 0
možnosti
MK

Karma. Moderátor položil otázku a doktor ji měl v klidu zodpovědět. Vždyť o nic nešlo. Jenže bylo vidět, že ho otázka ohledne biomrkve rozzuřila. Snad to nedopadne tak, že moderátoři budou muset s otázkami dotazovaného předem seznámit a ten jim sdělí, jestli na ně bude nebo nebude odpovídat;-)

Btw. taky chodíme ven, do přírody, sami v lese, ....snad nám to nezakážou.

2 0
možnosti
MK

Jéžiš, omlouvám se, ohledně pana Suchoně to patřilo jinam. Ale jinak souhlas:-)

0 0
možnosti
PK

No to opatření k zákazu nočního vycházení asi nebude namířeno proti seniorům...

2 0
možnosti
Foto

Zapomínáte na náměsíčné. A pak to, že Vy chodíte spát se slepicemi, je Vaše věc. My, noční hýřilové, to vidíme jinak. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Vážená paní, mohla byste být prosím konkrétnější co vám na seniorech vadí. Určitě by to zajímalo hodně čtenářů...

5 0
možnosti
DH

D21a48v50i58d 62H89o21r78á53k

28. 10. 2020 13:50

Na to se snad ani nemusíte ptát!

Uvědomte si, že právě ta Vaše generace gerontů penzistických byla tou, která tu zuby nechty držela celá ta léta u moci ten hnusný, odporný šedivý totálitní režím.

A nebýt nás mladých, kteří jsme na podzim roku 89 ́ pozvedli ten prápor svobody a demokracie, který stále hrdě neseme nad našimi hlavami vstříc nové světlé, šťastné budoucnosti, tak bychom díky Vám už dávno tady všici hlady a bídou pokapáli.

A doteď, přes veškeré vynakládané úsilí, se za celých těch více jak třicet let nemůžeme vybabrát z toho svrabu který jste nám tu po sobě zanecháli. A to na rozdíl od Vás, kteří si užíváte všemožných výhod, od stále a nehorázně se zvyšujících důchodů, přes nedávno zadarmo vám distribuovaných pět roušek a jednoho respirátoru, až po ten zcela neodůvodnitelný bonus v hodnotě pěti tisíc korun českých který je nyní projednáván a který byste měli v letošní předvánoční době dostat.

A uvědomte si, že na toto všechno budeme muset my lidé produktivního věku ze své usilovné práce a z ni odváděných daní vydělat. Přestože bychom se na to všechno nejraději skutečně "vydělali", protože ani nevíme zda se někdy sami a kdy nějaké zasloužené penze dočkáme.

0 6
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik