Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Téměř kompletně pánská diskuse k "ohromnému problému" mi připomněla jednoho mého kolegu, který svůj odběr krve prožíval týden předem a týden po.

Ženy jsou na takové bolístky zvyklé a neřeší je.

0 0
možnosti

Známý a je to docela drsňák, který si nenechá picnout injekci ani na trhání zubu, to popisoval úplně stejně. Říkal, že si sahal na hlavu, jestli mu ta špejle netrčí z hlavy.

2 0
možnosti
Foto

Jo, bylo to nečekaně drsný...

0 0
možnosti
Foto

Už od začátku pan Prymula říkal a upozorňoval na to, aby se testovaní lidé připravili na skutečnost, že aby byl test co nejprůkaznější, měly by při jeho pořizování testovanému až "vyhrknout slzy". Nemyslím si, že by zdravotníci měli nějakou zvrácenou radost z toho, že jde o nepříjemný až bolestivý úkon. Trhání zubu taky bolí, přijměte to jako fakt. Za to, že to bolí, kupodivu ani Babiš nemůže...

2 0
možnosti

S tím Babišem to není až tak úplně jistý. Vyčkal bych, až ty způsoby odběrů začne hodnotit opozice. ;-)

1 0
možnosti

Myslím, že na vás sahal někdo hodně nešikovný, jinak by měl být člověk předem informován, jak to bude probíhat, zda bude pociťovat menší či větší potíže při odběru apod. Zajímalo by mě, jak probíhal odběr vzorků od bezdomovců v Brně, což se plánovalo; když člověka polechtáte v nosohltanu, sem tam se někdo taky pozvrací.

2 0
možnosti
Foto

Místo informování přišel jenom rozkaz: "Sundejte si roušku z nosu" Přišlo mi to tak trochu jako svého času na rakousko-české hranici, když mi celník poručil: "Sundejte si kalhoty" Západněmecké marky ale nenašel, protože jsem je měl ukryty v ponožkách ;-)

3 0
možnosti
Foto

Buďte klidný.. 85 % lidí na covid-19 pozitivních ale nemá žádné potíže nebo má potíže minimální. Smrká, lehce pokašlává, má 37 stupňů teplotou. To jdou evropská data. Ze Švédska, z České republiky. Máme cca. 6 000 lidí, kteří onemocněli coronavirem, ale pouze 400 nakažených potřebovalo nemocniční péči, to je méně jak 10 procent.

1 0
možnosti
Foto

Počet těch, kteří se ,,s tím" setkali, resp ,to"" jimi ,,prošlo" ve skutečnosti není a Ani nemůže být znám. A to ani po tom, co proběhnou testy. Jen jedno je jisté, viz.: ,,Nevíme, jak moc tento virus mutuje (tj. mění svou genetickou informaci) a nemáme ani příslušnou léčbu nebo možnost vakcinace ( i když se na obojím usilovně pracuje). Tedy i na poli odborném nalezneme ve všech směrech jen "dohady". Prosím proto se tolik nezaštiťujme větou: "To musí řešit odborníci", zatím na ni chybí odborné zkušenosti."

(Zdroj: https://marekzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750051)

1 0
možnosti
Foto

Připomněl jste mi proplach čelních dutin, které mi provedli během prezenční služby ve vojenské nemocnici ve Střešovicích. I po těch letech jsem se hnusem otřásl.

3 0
možnosti

když vidím v TV ze záběrů braní stěrů,kam až tu nosošťouru strkají,taky žasnu,proč berou stěry z mozku a že to musí dát práci,prorazit tu chrupavku....a jak jsou ti lidi trpěliví,že neřvou,nenakopou je a nezmlátí... tak ysi moc dobře pamatuju na výplach čelních dutin a to jen proto,že si nějaká káča v bílým plášti nepřečetla celou zprávu,kd ebylo cosi o tom, že mám dutiny zvětšené díky pylové alergii..takže výplach byl naprosto zbytečný a já bych při použití práva útrpného,přiznala úplně všechno....tady mi to umrtvili novokainem, ale když to doma přišlo k sobě, to bylo něco.....takže děkuji, stěry na koronavirus,nechci...

4 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik