Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyz tady je to porad odezdi ke zdi. Nejdriv komunista, pak uvedomely katolik, a v posledni dobe se ani tolik zdi jako extremistickych stran najit neda.

0 0
možnosti

Ano, to Vokoun opravdu je. Od nálepky k nálepce.

0 0
možnosti

Nezoufejme, poslední dobou se tady objevilo několik článků, která se snaží dehonestovat Svobodné. Když působí obavy, nejsou nevýznamní.

2 0
možnosti
Foto

Netvrdím, že SPD je pravicová strana. Jenom jsem napsal, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci... Za populistickou stranu považuji především Babišovo hnutí ANO.

2 1
možnosti

I39v28o 22Ž75á75č19e10k

18. 10. 2017 21:14

O všech volbách, počínaje těmi v roce 1990, jsem se někde dočetl nebo doslechl, že jsou to ty nejdůležitější, jaké se kdy konaly.

8 0
možnosti

Ještě máte k dispozici jednu větší pravicovou stranu, základem jejíhož programu je rovněž svoboda a důraz na zodpovědnost jednotlivce. Nač tedy tříštit pravicové síly volbou stran, které se do Sněmovny nedostanou, když můžete volit originál? Svobodní jsou jenom odštěpek. Já volím ODS.

4 2
možnosti

Já taky,ale jen pod podmínkou,že premiérkou bude zase Jana Nagyová.

9 2
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik