Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moderátor Sokuip se ohledně "objektivity" neliší od vymývače mozků Moravce i když není tak slizký. Nicméně TV Barrandov alespoň nabízí pohled z druhé strany. Vyloženě dobré jsou potom ty zdejší pravidelné čtvrteční hovory se Zemanem, kde, zcela výjimečně, není servírován jako monstrum.

3 3
možnosti

Václav Moravec je kultivovaný, erudovaný moderátor par excellence, zatímco generální ředitel TV Barrandov je trapný a podbízivý amatér, který zjevně nemá ánunk o elementárních základech televizní žurnalistiky.

0 2
možnosti
Foto

Okamuru v OVM asi těžko uvidím 

5 0
možnosti

Koukat na pořad v TV Barrandov, hlásnou Hradní troubu, o politice s úžasně neschopným amatérským moderátorem a generálním ředitelem ve dvojjediné roli předpokládá značnou dávku masochismu. K tomu získat zalíbení v bizárech současné předvolební kampaně v kombinaci s fotbalovým fandovstvím něco vypovídá o politické gramotnosti.

4 2
možnosti
Foto

Okamuru v OVM asi

těžko uvidím a Messiho v Edenu taky ne 

0 0
možnosti
Foto

Tenhle poslední díl Duelu zatím není ani na stránkách Barrandova, ani na Youtube, ale aspoň jsem si poslechl ukázky Soukupová éééé éééé moderování a to je opravdu hrůza.

0 1
možnosti

Tato diskuze speciál s moderátorem panem Soukupem je už asi třetí v pořadí. Soukup obsazuje tyto diskuze daleko vyváženěji než třeba Moravec a tím pádem jsou názorově mnohem pestřejší. Sociální demokracie jako jediná strana od počátku účast v těchto diskuzích na Barrandově odmítá (zřejmě jim to poradili jejich američtí volební poradci).

Všechny díly je možné dohledat a pustit ze záznamu v archivu TV Barrandov.

http://www.barrandov.tv/duel-jaromira-soukupa/video

Mimochodem: "Leo Lůzr za KSČM" ....? Ten pán se jmenuje Leo Luzar a patří v KSČM k těm nejrozumnějším.

A proč píšete článek o pořadu, který jste viděl jen napůl a ještě tu půlku na půl oka?

1 0
možnosti
Foto

Píší proto, že zatím ještě můžu a protože mne to baví. Za překlep se omlouvám, ale někoho to třeba i pobaví. Kouzlo nechtěného 

0 1
možnosti
Foto

Jirko, karma. Musím si to zítra pustit, alespoň kousek. Dnes už je na takový cirkus moc pozdě.

1 1
možnosti
Foto

Já jsem to vypnul, když skončil fotbal. Už mne to přestalo bavit. Bylo to moc dlouhé a už se mi chtělo spát ;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik