Diskuse

Co mají společného Sparta a ČSSD?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A dnes už víme, že to nezvládla ani Viktorka Plzeň, která doma ostudně prohrála 1:4. Dnes večer na Letné to možná dopadne stejně špatně. Ještě že se to podařilo sešívaným ubránit a fanoušek fotbalu se může těšit minimálně na Evropskou ligu. Champions league by byla třešničkou na dortu

0 0
možnosti

J51a88n 36N33o97v92á70k

2. 8. 2017 19:16

To už je tak trochu chorobný můstek. Srovnat výsledek jednoho fotbalového zápasu s volbami je za hranicí zdravé fantazie. A už vůbec si neumím představit, že by měli socani sdílet se Spartou i výhru, když jsou si tak "podobní". Když srovnáváte - Sparta nabitá zahraničními posilami nestačila na slabé klokany.... Kým je nabitá ČSSD? Personálně vyčpělá, bez osobností a jistě i bez cizinců na kandidátce. Je favoritem? Není, je v hluboké depresi. Co chtěl tím srovnáním autor sdělit? Kopnutí si za každou cenu. Není to málo, milý blogere?

0 0
možnosti
Foto

Sparta je sice nabitá zahraničními posilami ale celkově se jedná o průměrné a podprůměrné hráče se kterými díru do světa neudělá. Takže jak u ČSSD tak u Sparty to bude propadák ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ahoj Jirko, zdravím. Karma za dobrý postřeh. Já vždy vyprávím takovou historku, jak jsme hráli proti bratrům Hůlkovým. Je to asi tak 30 let.

Oba Hůlkové, Dan i jeho bratr, byli tehdy dobře trénovaní výkonní volejbalisté a Alena, šéfka vánočního turnaje vůbec nechtěla, aby hráli spolu, že by byli moc silní.

A můj mančaft, dílem ženy z domácnosti, hrál tak obětavě, že jsme ty profíky, jejichž kvality bohatě ty naše předčily, vyklepli.

Oni hráli "profesionálně" a čekali na přihrávku, zatímco my jak o život. Takže tím, že vyberu hvězdy ještě neudělám dobré mužstvo. To chce víc času.

2 0
možnosti
Foto

I já tě zdravím... Zaregistroval jsem, že už jsi tady skončil resp že jsi byl opět "odejit" a tak se chci zeptat, kde teď publikuješ nebo jsi skončil definitivně?

1 0
možnosti

Po té penaltě bych z toho tu Slávii vynechal.

1 1
možnosti
Foto

Co se týče té penalty je bez diskuze, že nebyla. Nicméně pokud nebude zavedeno video jako v hokeji tak se to bude stávat. Jestli úmyslně nebo omylem je jiná kapitola. V sobotu bych to ale viděl na neúmyslnou chybu...

0 0
možnosti