Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

5. 8. 2011 13:33
poměrně logické argumenty

ještě po Himmlerovi jednal se spojenci  Karl Donitz ("pouze" tvůrce totální ponorkové války, při které byly z jeho rozkazu potápěny i civilní lodě).Ten dokonce nabídl spojencům separátní kapitulaci za podmínky,že uznají nárok Německa na české Sudety.

Jenže,pravý důvod,proč Američané odmítli návrhy Himmlera i Donitze,jako že i další úvahy o ponechání nacistického statusu Německa, byl ten že tehdy už bylo Německo okupováno a poraženo..bylo možné  jednat z pozice vítěze a soudit.

Tak daleko,při konfrontaci s islámem ještě nejsme,možná ve srovnání s nacismem tak na úrovni 30.let,kdy se ujímá moci Hitler,začíná Německo mocně vyzbrojovat,nařizuje první rasové zákony proti menšinám, staví první koncentrační tábory,.to vše s tichým souhlasem evropských velmocí. Teprve později přišlo obsazení Rakouska, ČR(v Anglii vládne místo Churchilla smířlivý Chamberlein.)ale to stále ještě není válka.A teprve po té válce ve které padlo 60 milionů lidí,bylo možné nacisty potrestat.Radši nesrovnávat..

0 0
možnosti
K

kaktusak

5. 8. 2011 18:00
Re: poměrně logické argumenty

Už jsme v roce 1940, kdy Hitler okupoval Polsko a západní Evropu. Stejně teď Západ okupuje Afghánistán, Irák, část Srbska, chystá se na Libyi... Je nejvyšší čas to zarazit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,51
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik